İLAHİYAT FAKÜLTESİ DERS KAYDI DUYURUSU

Başlama Tarihi :   09.03.2021 Bitiş Tarihi :   16.03.2021

  

2021-21 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

DERS KAYITLARI İLE İLGİLİ BAZI HUSUSLAR:

- Öğrenci ders kayıtları 8-12 Mart 2021 tarihlerinde yapılacaktır.

- Katkı payı/öğrenim ücreti ikinci taksiti olan öğrenciler, 8-12 Mart 2021 tarihleri arasında bulundukları illerin Ziraat Bankalarının tüm ATM’lerinden okul numaraları ile yatıracaklardır. Öğrencilerin yatırmaları gereken miktarlar Ziraat Bankalarının ATM’lerine okul numarası ile girildiğinde görülecektir.

- Hazırlık sınıfları kayıt yenilemeyeceklerdir. Sadece Katkı payı ödemesi gereken öğrenciler ücreti, 8-12 Mart 2021 tarihleri arasında yatıracaklardır. - 3. ve 4. sınıf öğrencileri seçmeli derslerle ilgili olarak;

3. sınıflar MSD3102,

4. sınıflar ise MSD4102

seçmeli dersler grubundan açılan derslerden 3 tanesini seçeceklerdir. Seçmeli derslerde gruplar bu dönem bulunmamaktadır.

- Kayıt dondurma, üstten ders alma, ders muafiyeti vb. işlemler derslerin başladığı ilk iki hafta (15-26 Mart 2021) yapılacaktır. Bu tarih dışında adı geçen işlemlerle ilgili başvurular dikkate alınmayacaktır.

- Dilekçeler ilahiyat@cumhuriyet.edu.tr adresine gönderilecektir. Dilekçelerde öğrencinin okul numarası, adı, soyadı, cep telefonu, ilgili dersin kodu ve adı yazılmalıdır.

- Öğrencilerimizin önceki yıl almış ama başaramamış oldukları ve bu dönem açılmayan seçmeli dersler için; ilk olarak açılan derslerden birisini seçmeleri ve daha sonra 15-26 Mart tarihleri arasında dekanlığımıza dilekçe ile açılmayan ders yerine falan dersi almak istiyorum şeklinde dilekçe göndermeleri gerekmektedir. Dilekçede her iki dersin kodu, adı ve diğer bilgiler yer almalıdır.

  

Yukarı