İlitam


 

Fakülte Dekanımızdan

  

Sevgili Öğrenciler, Değerli Arkadaşlar

Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Uzaktan Eğitim İlahiyat Lisans Tamamlama Programı (İLİTAM); 2011-2012 eğitim-öğretim yılında 200 öğrenci alarak eğitimine başlamıştır.

Fakültemizi tercih edecek ve öğrencimiz olacak sevgili arkadaşlarımız! Sizler de iki eğitim-öğretim yılı gayret ederek bitirdiğiniz Açık Öğretim İlahiyat Önlisans Programını fakültemizde dört yıllığa tamamlayarak İlahiyat Fakültesi eğitimi almayı planlıyorsunuz. Fakültemiz İLİTAM bölümünü kazandığınız takdirde ilk yapacağınız iş, derslerinizi takip edebilmek için disiplinli bir çalışmayla kendinizi Uzaktan Eğitim metoduna hazırlamaktır. Böyle bir imkânın hizmetinize sunulmasını bir fırsat ve hatta bir nimet olarak bilip, gayretle çalışmaktır.

Ders müfredatınız İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin ihtiyaçları masaya yatırılarak tespit edilmiştir. Hem mesleğiniz ve hem de sosyal yetişmişliğiniz için gerekli yeterlilikler göz önünde bulundurulmuş, donanımlı bir ilahiyat mezunu olabilmeniz hedeflenmiştir. Toplumda her vesileyle ön planda olacak rehber şahsiyetler olarak ne kadar donanımlı olursanız, o kadar başarılı olursunuz. Eğitiminizin kalitesini belirli bir seviyeye çıkarmak ve her geçen gün daha da yukarılara taşımak için epeyce süreden beri uzaktan eğitim altyapısını oluşturmaya çalışıyoruz. İlk olmamıza rağmen geldiğimiz aşama bizi umutlandırmaktadır. Dersleri takip edebilmek için, bilgisayar, video, internet, interaktif ders yapabilme vb. konularında aynı gayreti sizlerin de göstermesi gerekmektedir. Kısacası önümüzdeki süreçte teknolojiye ayak uydurmamız önem arz etmektedir. Bu vesileyle, hepinize başarılar diler sevgilerimi sunarım.

 

 

                                                                                                                                                                                 Prof. Dr. Ömer ASLAN

                                                                                                                                                                   Dekan

 İLİTAM ANA SAYFASINA ERİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ 

 

Yukarı