Akreditasyon Çalışmaları

Üniversite Kalite Komisyon üyesi Doç. Dr. Ahmet Altun, Üniversite Kalite Koordinatör Yardımcısı (Raportör) Şule Aydın ile Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Pakoğlu başkanlığında Akreditasyon Komisyon Toplantısı yapıldı.

(16.06.2021)

Doç. Dr. Ahmet Çelik başkanlığında Akreditasyon Komisyonu ile çevrimiçi toplantı yapıldı.

(09.09.2021)

(14.09.2021)

İlahiyat Akreditasyon Ajansı tarafından fakültemize çevrimiçi ortamda “Çevrimiçi Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı. Toplantıya Fakülte Dekanımız Sn. Prof. Dr. Ömer Aslan, dekan yardımcıları Prof. Dr. Ali Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Pakoğlu, Fakülte Sekreterimiz Bedrettin Gündoğdu ve fakülte hocalarımız katıldı. Fakültemize ilgili konularda bilgilendirme İAA Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Rifat Türkel, Doç. Dr. Ahmet Türkan, Dr. Öğr. Üyesi Ümit Aktı’dan oluşan bilgilendirme takımı tarafından yapıldı. Bilgilendirmede akreditasyon süreçleri ve Rubrik Tabanlı Değerlendirme Sistemi hakkında bilgiler verildi, sorular cevaplandı.

(19/09/2021)

Doç. Dr. Ahmet Çelik başkanlığında Akreditasyon Komisyonu ile toplantı yapıldı.

(06.10.2021)

Rektör Yardımcısı ve Üniversite Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Hakan Yekbaş başkanlığında Akredite Komisyon Toplantısı yapıldı. Toplantıya Üniversite Kalite Ekibi üyesi Doç. Dr. Ahmet Altun, Üniversite Kalite Koordinatör Yardımcısı (Raportör) Şule Aydın, Dekanımız Prof. Dr. Ömer Aslan, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ali Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Pakoğlu, Fakülte Sekreteri Bedrettin Gündoğdu katıldı.

(08.10.2021)

(20/10/2021)

Doç. Dr. Ahmet Çelik başkanlığında Akreditasyon Komisyonu tarafından Fakülte Hocalarımıza yönelik " Akreditasyon Süreç Bilgilendirmesi" konulu konferans düzenlendi. Toplantıya Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ömer Aslan, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Pakoğlu, Fakülte Kalite Kurulu Başkanı Doç. Dr. F.  Ramazan Süer, Fakülte Sekreterimiz Bedrettin Gündoğdu ve Fakülte Hocalarımız katıldı.

(22/10/2021)

Doç. Dr. Ahmet Çelik başkanlığında Akreditasyon Komisyonu ile toplantı yapıldı.

(03/11/2021)

Sn. Dekanımız Prof. Dr. Ömer Aslan başkanlığında Akreditasyon Komisyonu ile toplantı yapıldı. Toplantıya Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Pakoğlu' da iştirak ettiler.

(09/11/2021)

Doç. Dr. Ahmet Çelik başkanlığında Akreditasyon Komisyonu ve Kalite Komisyonu ile toplantı yapıldı. Toplantıya Fakülte Kalite Komisyonu Başkanı Doç. Dr. F. Ramazan Süer iştirak ettiler.

(15/11/2021)

Doç. Dr. Ahmet Çelik başkanlığında Akreditasyon Komisyonu, Kalite Komisyonu ve Ölçme-Değerlendirme Komisyonu ile toplantı yapıldı. Toplantıya Fakülte Kalite Komisyonu Başkanı Doç. Dr. F. Ramazan Süer, Ölçme-Değerlendirme Komisyon Üyesi Dr. Öğr. Üyesi H. Mustafa Kiriş, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Kurttekin ve Dr. Arş. Gör. Rukiye Göğen iştirak ettiler.

(17/11/2021)

Doç. Dr. Ahmet Çelik başkanlığında Akreditasyon Komisyonu tarafından Fakültemiz bölümleri ile (Temel İslam Bilimleri, Felsefe ve Din Bilimleri, İslam Tarihi ve Sanatları) "Akreditasyon Süreci Bilgilendirmesi" konulu toplantı yapıldı. Toplantıya Sn. Dekanımız Prof. Dr. Ömer Aslan, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Pakoğlu, Fakülte Sekreterimiz Bedrettin Gündoğdu, Kalite Komisyonu Üyeleri, Ölçme Değerlendirme Komisyonu Üyeleri ve tüm Hocalarımız iştirak ettiler.

(19/11/2021)

Doç. Dr. Ahmet Çelik başkanlığında Akreditasyon Komisyonu toplantısı yapıldı.

(29/11/2021)

Fakültemizde yürütülen "Akreditasyon" çalışmaları çerçevesinde öğrenci kulüpleri, sınıf temsilcileri, Dekanlığımız ve Akreditasyon Komisyonu biraraya geldi. Toplantıda öğrencilerimize Sn. Dekanımız Prof. Dr. Ömer Aslan, Akreditasyon Komisyonu Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Çelik ve Kalite Komiyonu Başkanımız Doç. Dr. F. Ramazan Süer "Akreditasyon" konusunun önemine değindiler.

(08/12/2021)