TEK DERS SINAVI HAKKINDA DUYURU

Başlama Tarihi :   13.09.2018 Bitiş Tarihi :   20.09.2018

TEK DERS SINAVI HAKKINDA DUYURU

Üniversitemiz Senatosunun 12.09.2018 tarihli toplantısında alınan karar ile yaz okulu sonunda veya yaz döneminde staj/stajlarını başarıyla tamamlayan ve mezuniyetine tek dersi kalan öğrenciler için 19 Eylül 2018 Çarşamba günü tek ders sınavı yapılacaktır. Tek ders sınav hakkını kullanmak isteyen öğrencilerin 18.09.2018 tarihine kadar ilgili fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir

NOT:

1. Tek ders sınavı hakkını kullanacak öğrenciler ÖBS üzerinden kayıt yenileme işlemi yapmayacak ve harç ücretini ödemeyeceklerdir. Tek ders sınavından başarısız olan öğrenciler daha sonra belirtilecek olan tarihlerde ders kaydı ve harç ücreti ödeme işlemini yapacaklardır.

2. Bahar döneminde tek ders sınavına girip yaz okulundan ders alan ve mezuniyetine tek dersi kalan öğrencilerimiz 19.09.2018 tarihinde yapılacak olan tek ders sınavından yararlanabileceklerdir.

3. Yaz okulundan ders almayan öğrencilerimiz 19.09.2018 tarihinde yapılacak olan tek ders sınavından yararlanamayacaklardır.