Şehitlerimiz için Hatim Merasimi Yapıldı

Başlama Tarihi :   16.12.2016 Bitiş Tarihi :   31.08.2017

Başta İstanbulda ki patlama da hayatını kaybeden polislerimiz ve tüm şehitlerimiz için tüm öğrenci ve öğretim üyelerimizin birer cüz okuyarak katkı sağladığı hatimler yapıldı. İlahiyat fakültesi Ömer Güleç camiinde yapılan hatim merasimine İl Emniyet müdür Turan Aksoy, rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, İl müftüsü Recep Ş. Balkan, dekanımız Prof. Dr. Yusuf Doğan, fakülte dekanları, çeşitli kamu temsilcileri, öğrenciler ve halkımız katıldı. Öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Durmuş Aslan hatim duasını yaptı ve milli birlik ve beraberliğimizin devamı için dua etti.
    Program Üniversite yerleşkesinde bulunan diğer iki camimizde de icra edildi.
    Namaz sonrası Sivas Polis Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlana Helva ikram edildi.