Unvanı DeğişenAkademik Personel İçin Program Düzenlendi

Başlama Tarihi :   03.11.2016 Bitiş Tarihi :   30.11.2016

Üniversitemizde akademik unvanları değişen öğretim elemanları için düzenlenen törende profesör, doçent ve yardımcı doçent unvanları alıp atamaları yapılan öğretim üyelerimize Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız tarafından teşekkür belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Programa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Taşkın, Prof. Dr. Mehmet Çimen, Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Hakan Yekbaş, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Enis Baha Biçer ve unvanları değişen akademik personel katıldı.
Fakültemizden ise ünvanları değişenProf. Dr. Mustafa KILIÇ ve Doç. Dr. Hasan ÖZALP programa iştirak ettiler.

Program öncesinde konuşan Rektör Prof. Dr. Yıldız, “Biz kurumsallaşma üzerinde hep duruyoruz. Bizim üniversitemiz için kurumsallaşma çok önemlidir. ‘Burada yıllarca çalıştık, çok mu zordu hizmetlerinizden dolayı bir teşekkür belgesi vermek’ biçiminde eleştiriler alıyorduk. Onun için de böyle bir etkinlik düzenledik. Hem beraber bir yemek yemek hem de böyle bir belgeyi size takdim etmek istedik. Bu tür etkinliklerle hem tanışmış oluruz hem de sohbet havasında birlikte yemek yemiş oluyoruz. Hepinize hayırlı olsun diyor ve tekrar tebrik ediyorum.’’ dedi.