HATİM PROGRAMI VE TEŞEKKÜR

Başlama Tarihi :   20.03.2020 Bitiş Tarihi :   25.03.2020

Hem lisans hem İlitam programlarındaki siz değerli öğrencilerimizin okudukları hatimler ve fetih sureleri için bugün Cuma namazından önce bir dua ve hatim programı planlanmış; ancak Coronavirüs salgını sebebiyle bu program iptal edilmişti.

Hem Çanakkale’de hem İdlib’de hem de yurt içi ve dışı dünyanın her yerinde Vatanımız için canını veren şehitlerimiz için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olarak başlattığımız Kur’an ve Hatim seferberliğine iştirak ederek, okuduğunuz birçok Hatim ve Kur’an’ı-Kerim tilaveti için çok teşekkür ediyoruz. Allah kabul eylesin.

Bu vesileyle Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Okunan hatimlerin, ülkemizin her türlü kötü emellerden, beladan ve salgın hastalıklardan muhafaza olmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI