YENİ ÖĞRENCİLERİMİZE KİTAP GÖNDERİMİ

Haber Tarihi :   15.04.2021

Fakültemizi tercih eden sevgili öğrenciler.
 Malumunuz pandemi nedeniyle üniversite senatosu online eğitim kararı aldı bu sebepten dolayı sizlerle tanışmak imkânımızolmadı.  Sizlerle hocalarımız fakültemiz ve sınıflarımızla tanışmadınız.
     En yakın zamanda bu günler geçecek Sizlerde okulumuza gelerek ve yüz yüze ders işleme imkânımız olacak.  Yine de yaşamış olduğumuz Bu fiziksel uzaklık kalplerimizin ve gönüllerimizinden uzak olduğu anlamına gelmemektedir.
       Fakültemizi kazandığınız için tebrik etmek bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür etmek ve gönlümüzdeki yerinizi ifade etmek için fakültemiz olarak sizlere birer adet kitap gönderdik. En yakın zamanda sizlerle yüz yüze görüşmek ve tanışmak temennisiyle hepinize sağlık mutluluk ve başarılar diliyor ramazan-ı şerifinizi tebrik ediyorum.

İlahiyat Fakültesi dekanımız Prof.Dr. Ömer ASLAN 300 adet kitabı yeni öğrencilerimize PTT kanalıyla gönderilmek  Üzere PTT yetkillerine Temsili olarak  Kitapları teslim Etti