90 ADET ENGELLİ ARACIN DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haber Tarihi :   13.04.2021

90 Adet Engelli Aracın Dağıtımı Gerçekleştirildi

Cuma namazından sonra BESBİR Belçika Sivaslılar Birliği Belçika Başkanı Kadim ARGU Ve Hollanda ASBİR Hollanda Sivaslılar Birliği Başkanı Göksel SOYUGÜZEL Önceden Planlanarak İlahiyat Fakültesi ve İl Müftülüğünün de İhtiyaç sahiplerini belirleme konusundaki destekleriyle Özürlü araç ihtiyacı olan 90 Kardeşimize araçları Cumhuriyet Üniversitesi Taha Akgül Spor Salonunda Sivas İlahiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Ömer ASLAN Hocamın açılış konuşması ve BESBİR başkanı Sayın Kadim ARGU Bey ve Hollanda başkanı Sayın Göksel SOYUGÜZEL’inde konuşmasıyla Fakülte Dekanımız Prof Dr Ömer ASLAN,'ın Dua yapmasından sonra Araçlar sahiplerine dağıtıldı. İlk araç İsmet YILDIZ Kardeşimize İlahiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Ömer ASLAN teslim ettiler. Teslim Törenine Müftülük Saymanı Sayın Abdullah FİŞNE Hac ve Hac Umre Şefi Sayın Esat YILMAZ da katıldılar.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Alim YILDIZ Bey, ‘in Taha Akgül Spor salonunu tahsis etmesi ve araçları tırlardan indirme konusunda Üniversitenin araçlarını görevlendirerek, gereken her türlü kolaylığı ve desteği sağlaması nedeniyle Sayın Rektörümüze de ayrıca çok teşekkür ediyoruz yapılan bu güzel organizasyon için Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Ayrıca Vizyon 58 TV yayın desteği için Çok teşekkür ediyoruz.