Fakültemizde İlahiyat ve Beşeri Bilimler Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu Düzenlendi

Haber Tarihi :   14.10.2024

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi ve Dini İlimler Merkezi tarafından bu yıl 2.si düzenlenen “İlahiyat ve Beşeri Bilimler Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu” tamamlandı.

Fakültemiz Abdülvahab Gazi Konferans Salonundaki sempozyumun açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şengönül, Dekanımız Prof. Dr. Ömer Aslan, Sivas İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Şarkışla, İl Müftüsü Celalettin Altunkaya, dekanlar, müdürler, STK’lar, İHL Müdürleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Fakültemizden ve farklı üniversitelerden 50 öğrencinin iki gün boyunca tebliğ sunduğu sempozyumda 50 danışman hoca temsil edildi.