Dekanımız Prof. Dr. Ömer Aslan'a Ziyaret

Haber Tarihi :   07.05.2024

İlimize bir takım programlar için ziyarete gelen Diyanet Akademisi Daire Başkanlığı Eğitim Programları ve Koordinasyon Daire Başkanı Mahmut Şahin ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Turgut Tunç, İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Aslan'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Fakültemiz öğretim üyesi aynı zamanda YÖK İlahiyat Fakülteleri Üyesi Prof. Dr. Nevzat Y. Aşıkoğlu, Müftü yardımcıları Mehmet Koç ve Muttalib Karataş da hazır bulundular.
Sivasta kurulması planlanan Diyanet Akademisi ile ilgili görüş ve fikir teatisinde bulunulan görüşmede Dekanımız Aslan Fakülte olarak bu konuda ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti. Samimi bir ortamda geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Fakülte Dekanımız Aslan misafirlere çok teşekkür etti.