DEKANIMIZ SAYIN PROF. DR. ÖMER ASLAN BEY'İN TEŞEKKÜR MESAJI

Başlama Tarihi :   26.04.2021 Bitiş Tarihi :   31.05.2021

Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ömer ASLAN Bey'in Teşekkür Mesajı.
Bismillahirrahmanirrahim
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Camiasında yıllardan beri çalışmaktayım. Mensubu olmaktan daima onur ve gurur duyduğum Üniversitemizin İlahiyat Fakültesi’ne bu yıl itibari ile Dekan olarak atandım. Üniversitemize Fakültemize ve Aziz Sivas’a Hizmet edebilme şiarıyla çalışmalarımıza başladık ve tüm gücümüzle durmadan devam ediyoruz.
İlahiyat Fakültesi Dekanlığına Atanmam Dolayısıyla;
Başta Üniversitemizin Kıymetli Rektörü Sayın Prof. Dr. Alim Yıldız olmak üzere; Rektör Yardımcılarımıza, Rektör Danışmanlarımıza, Fakülte Dekanlarımıza, Meslek Yüksek Okulu Müdürlerimize, Öğretim Üyelerimize, Şehrimizin Çok Değerli Protokolüne, gerek bizzat gelerek, gerek telefonla arayarak, gerek çiçek gönderme nezaketinde bulunarak hayırlı olsun temennisinde bulunan tüm eş dost ve arkadaşlarıma Şahsım ve Fakültem adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

İlahiyat Fakültesi Dekanı
                                                                                   Prof. Dr. Ömer ASLAN