İLAHİYAT FAKÜLTESİ İLİTAM VE İLAHİYAT BÖLÜMÜNÜ KAZANAN ÖĞREMCİLERİN DİKKATİNE

www.cumhuriyet.edu.tr/duyurugoster.php

Otomasyon sistemine giriş bilgileriniz;

Kullanıcı Adınız : Öğrenci Numaranız

Yeni kazanan öğrenci şifreleri :

T.C. kimlik numaranızın ilk 5 hanesidir.

Öğrenci Numaranızı öğrenmek için lütfen tıklayınız.

-KAYIT  TARİHLERİ :

e-kayıtlar 19-21 AĞUSTOS 2019 tarihleri arasında, üniversiteye gelerek kayıt yaptıracaklar için kayıtlar ise  19-23 AĞUSTOS 2019  tarihleri arasındadır.

-ELEKTRONİK KAYIT  (e-kayıt):

Öğrenciler için e-kayıt zorunlu olmayıp isteğe bağlıdır.  PTT şubelerinden edinebileceğiniz e-devlet şifresi ile  19-21 AĞUSTOS 2019   tarihleri arasında Üniversitemize gelmeden https://www.turkiye.gov.tr/  adresinden kaydınızı  online yaparak elektronik kayıt belgenizi alabileceksiniz.  Online kayıt yaptıran öğrencilerimizin ayrıca kayıt tarihlerinde üniversitemize gelmeleri  veya daha sonra  belge getirmeleri gerekmemektedir.

İLİTAM ONLİNE  KAYIT İŞLEMLERİ: 07.08.2019 - İnternet üzerinden ASIL Kayıt  işlemini 15.08.2019 arasında  Yaptırabilirsiniz. Harç ücretleri 9-13 Eylül tarihlerinde Ziraat Bankası ATM'lerinden yatırabilirsiniz.