İLAHİYAT LİSANS TAMAMLAMA KAYITLARI

Başlama Tarihi :   13.09.2018 Bitiş Tarihi :   21.09.2018

İlahiyat Lisans Tamamlama Kayıtları

Duyuru Başlangıç Tarihi : 13.09.2018 - Duyuru Bitiş Tarihi : 21.09.2018

İlahiyat lisans tamamlama programı kapsamında üniversitemize kayıt olmaya hak kazanan öğrencilerin kayıtları 13-20 Eylül 2018 tarihleri arasında (Cumartesi-Pazar günleri hariç) İlahiyat Fakültesinde yapılacaktır. Öğrencilerin aşağıda yazılı belgelerle şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Kaydı yapılan öğrenci, 17-21 Eylül 2018 tarihleri arasında öğrenci numarası ile Ziraat Bankalarının ATM’lerinden katkı payı/öğrenim ücretini yatırarak ders kaydı yapacaktır.

Yerleşen adayların mezuniyet tarihi ve mezuniyet not ortalaması kayıt esnasında kontrol edilecek, kendi lehine avantaj sağlamak suretiyle yanlış beyan verdiği anlaşılan adayların kaydı kabul edilmeyecektir. Bu şekilde sehven kaydı alınmasına rağmen daha sonraki ileri bir tarihte yanlış beyan verdiği tespit edilen kişilerin kayıtları silinecektir.

KAYIT ESNASINDA İSTENECEK BELGELER

1-Ön lisans mezuniyet belgesi sureti