İl Emniyet Müdürünü Ziyaret

Başlama Tarihi :   13.12.2016 Bitiş Tarihi :   01.09.2017

 
10 Aralık Cumartesi günü hain ve alçak bir terör saldırısı sonucu birçok vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve Emniyet mensubu Poislerimiz şehit olmuştur. İlahiyat Fakültesi olarak devletmizin yanında olduğumuzu göstermek ve taziye ziyareti için dekanımız Prof. Dr. Yusuf Doğan, dekan yardımcıs Doç Dr. Hasan Özalp ve Fakülte sekretimiz Bedrettin Gündoğdu İl EMniyet Müdürü Sayın Turan AKSOY Beyefendiyi ziyaret ettiler.
 
Ziyarette Dekanımız Prof. Dr. Yusuf Doğan şehitliğin inancımız açısından yüksek merteblerini ifade ettiler. Taziyelerini ve üzüntülerini dile getirdiler. İlahiyat fakültesinin her zaman dularla ve fiili olarak devletinin yanında olduğunu beyan ettiler. İl Emniyet Müdürü Turan AKSOY Beyefendi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti. Ülkemizin birlikve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyaç duyduğu bu dönemde bu ziyaretin kendileri için anlamlı olduğunu ifade etti.
 
Dekanımız Prof. Dr. Yusuf Doğan İlahiyat Faküktesi Hocaları ve öğrencileri olarak şehit olan emniyet mensupları için hatimler okduklarını ve Cuma namazında İlahiyat fakültesinde duasının yapılacağını söyledi. 
Daha sonra İl Emniyet müdürü Turan AKSOY Beyefendiye Kuran-ı kerim ve Türk Bayrağı hediyesi takdim edildi.
 
Fakültemiz olarak sayın emniyet müdürüne gösterdikleri ilgi ve nezaketten dolayı teşekkür ediyoruz.
Hain ve alçak saldırıd şehit olan Polsilerimize cenab-ı Allahtan rahmet diliyor acılı ailerine sabrı cemil temenni ediyoruz.
 
Ülkemizin başı sağolsun. 

Yukarı