yaz okulu dilekçe örneği 1.

Başlama Tarihi :   02.06.2015 Bitiş Tarihi :   30.06.2015

C.Ü. İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Fakülteniz,  ..………. sınıf, …………….………… numaralı öğrencisiyim. Yaz okulunda fakültemizde açılmayan aşağıdaki dersleri,  ………………………. Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde almak istiyorum. Dersler ve içerikleri ekte sunulmuş olup gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim. ….. /……/ 2015

Adı Soyadı

İmza

Adres                          :

D. Kodu               :              Dersin Adı                                                         :                              D. Kredisi:

1-      İLH / DKAB ……...             …………………………………………………………                                     ……………..

2-      İLH / DKAB ………              …………………………………………………………                                     ……………..

3-      İLH / DKAB ………              …………………………………………………………                                     ……………..

4-      İLH / DKAB ……..           ..……………………………………………………                         …………….

Not :

- Bu dilekçeye ilgili fakültenin ders içerikleri eklenir.

- Fakültemizde yaz okulunda açılmayan derslerden dolayı bu dilekçe dekanlığa verilip resmi yazı (müsaade) alınıp ilgili fakülteye sunulur.